Dát is VeMa Schiedam BV

Dát is VeMa Schiedam BV

Dát is VeMa Schiedam BV

VeMa Schiedam BV is gespecialiseerd in sloopwerk, grond-, weg- en waterbouw, bodemsaneringen en diamantboren en -zagen. Niet alleen beschikken wij over de benodigde knowhow, met ruim dertig jaar ervaring hebben wij onze sporen in het vakgebied ruimschoots verdiend.

VeMa Schiedam BV is in 1981 opgericht. Huidig directeur Peter de Vette stond mede aan de wieg van het bedrijf. ‘In de loop der jaren is VeMa Schiedam BV uitgegroeid tot een bedrijf waar nu zo’n 25 vakmensen met veel enthousiasme werken’, vertelt hij. ‘We zijn trots op deze groei. Een groei die het directe gevolg is van onze visie: "Haast niets is onmogelijk". Met andere woorden: in alles wat we doen, staan de wensen van onze opdrachtgevers centraal. Als zij bij ons aankloppen, verwachten zij dat wij een specifiek probleem oplossen. En al moeten we de onderste steen boven krijgen, we zetten alles op alles om voor elke klant de beste oplossing te bedenken. Deze instelling is grotendeels bepalend voor ons succes.’

Elk project één aanspreekpunt

VeMa Schiedam BV voert in heel Nederland projecten uit, waarvan de meeste in de regio Zuid-Holland zijn gesitueerd. Voor elk project is één uitvoerder het vaste aanspreekpunt. De uitvoerder start het werk op, regelt de werkvoorbereiding tot in de puntjes en zorgt, bij grotere of risicovolle werken, voor een werk- en veiligheidsplan. Tijdens het project is hij hét aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Bij problemen zal de uitvoerder op zoek gaan naar creatieve en flexibele oplossingen. Alle projecten worden vanuit kantoor ondersteund. Onze medewerkers hebben kennis en ervaring op het gebied van calculatie, inkoop en werkvoorbereiding.

Ons personeel

Zonder goed gekwalificeerd en gemotiveerd personeel valt er nog geen heuveltje te verzetten. Het zijn dan ook de medewerkers die voor een groot deel de kwaliteit van onze dienstverlening bepalen. Onze medewerkers voldoen aan drie criteria: ze zijn klantgericht, hebben gedegen kennis van het uit te voeren werk en doen hun werk met veel passie. Een goede communicatie met onze klanten is daarbij onmisbaar. Om dat te bereiken, investeren wij in ons personeel door opleidingen en trainingen aan te bieden en door een prettige werksfeer te creëren.