Diamantboren en zagen

Diamantboren en zagen

Diamantboren en zagen

Vema Schiedam B.V. heeft al dertig jaar ervaring op het gebied van boren en zagen met diamantgereedschap. Wij mogen ons daarin dus gerust een expert noemen. Tot op de millimeter!

Boren

Betonboortechnieken met diamant worden vooral toegepast als zeer nauwkeurige, ronde sparingen zijn vereist. Het op de millimeter nauwkeurig boren van sparingen door gewapend beton, asfalt, natuursteen of andere steenachtige materialen komt voor in met name de woning- en utiliteitsbouw. Daarnaast komt het ook bij sloopwerken voor, dat gaten geboord moeten worden als onderdeel van de uit te voeren werkzaamheden.

Of het nu gaat om een gat voor een afvoer, proefboringen voor asfalt- en betononderzoek, gaten voor chemische verankeringen, ventilatiegaten of gaten voor de open haard: VeMa Schiedam BV gaat diep!

Zagen

Vanzelfsprekend beschikken wij over moderne vloer- en wandzaagmachines. Door waterkoeling wordt de stofoverlast tot een minimum beperkt. Voor elke zaagklus hebben wij een goede oplossing.

Of het nu gaat om het zagen van deur- en/of raamsparingen, sleufwerkzaamheden voor elektriciteitskabels, het loszagen van vloeren, balken enz., dilitatiezagen of het zagen van sparingen voor trapgaten: VeMa Schiedam BV werkt altijd op het scherpst van de snede!

Chemische verankering

VeMa Schiedam BV voorziet ook in het boren en aanbrengen van chemische verankeringen. Deze verankeringen kunnen worden geplaatst bij het aanbouwen van constructies aan bestaande gebouwen, kasconstructies of de plaatsing van prefab-elementen.

Meer weten over boren en/of zagen met diamant? Wij staan u graag te woord!